Siirry pääsisältöön

Chat-historia ja synkronointi

Korkeimman turvallisuus

  • ja tietosuojatason varmistamiseksi järjestelmässä on erityiset säännöt, jotka koskevat chat-historian käsittelyä ja synkronointia eri laitteiden välillä.

Miksi en näe viestejä, jotka on lähetetty ennen kuin liityin ryhmään?​

End-to-end-salatussa (E2EE) järjestelmässä jokainen osallistuja käyttää yksilöllisiä salausavaimia viestintänsä suojaamiseen.

  • Turvallisuuden eristäminen: Kun liityt ryhmään, saat vain avaimet, joita tarvitaan kyseisestä hetkestä lähtien lähetettyjen viestien salauksen purkamiseen.
  • Yksityisyyden suoja: Sinulla ei ole pääsyä ryhmän historiaan ennen liittymistäsi, mikä varmistaa, että aiemmat keskustelut pysyvät yksityisinä, kuten ryhmän nykyiset jäsenet ovat alun perin tarkoittaneet.

Viestien synkronoinnin rajoitukset​

Vaikka teknisesti on mahdollista synkronoida koko historia uuteen laitteeseen, se lisäisi tietoturvariskejä. Siksi olemme ottaneet käyttöön seuraavat rajoitukset:

  1. Manuaalinen synkronointi (10 päivän rajoitus): Voit käynnistää synkronoinnin manuaalisesti uuteen tai lisälaitteeseen, mutta tämä on rajoitettu viimeisen 10 päivän chat-historiaan.
  2. Turvallisuusriskien ehkäisy: Synkronoinnin rajoittaminen estää vaarantunutta laitetta keräämästä helposti koko pitkäaikaista viestintähistoriaasi palvelimelta.
  3. Täydellinen palautus varmuuskopion avulla: Jos haluat siirtää koko historiasi uuteen laitteeseen, käytä salattua varmuuskopiointia. Näin varmistat, että koko historiasi siirretään turvallisesti omassa hallinnassasi.

:::vinkki[Vinkki] Ohjeet tietojen täydelliseen siirtämiseen löydät Varmuuskopiointi ja palautus -oppaastamme. :::